У чому унікальні переваги продукції Торгової Марки “ITALCONCEPT”?
1) Ви можете вибирати відповідні Вам колірні комбінації не тільки з дюжини стандартних зразків, але і підібрати підходящу гаму з каталогу кольорів RAL або надати свій зразок.
І головне: у нас відсутня доплата за білий колір, на відміну від багатьох інших виробників!
2) В елементах, що вимагають декорування тканиною, Вашу або Вашого дизайнера фантазію може не стримувати нічого крім, хіба що, наявності подібної тканини в Україні.
3) Якщо будь-який з елементів меблів Вам не підійде за розмірами ми готові виготовити його в індивідуальному варіанті (якщо це буде можливо технічно).
4) Ми оснащуємо висувні шухлядки тумбочок, комодів і т.п. дотягами прихованого монтажу, а також опционально робимо наповнення з фанери.
5) Ви купуєте меблі виготовлені з масиву дерева ясен і натурального шпону з дуба. Ці матеріали вигідно відрізняються від більш дешевих:
– довговічністю (твердість, стійкість до біологічного впливу);
– екологічністю (не має запаху, застосовувалася навіть для виготовлення посуду);
– зносостійкістю (висока ударна в’язкість, здатність утримувати кріплення);
Всі ці властивості чудово описані в науковій статті кандидата технічних наук, доцента кафедри древесіноведенія МГУЛ Галкіна В. П. Посилання.
Ясень славиться своєю міцністю за рахунок пряможільной структури самої деревини. Крім того, його структура надає виробам оригінальний і естетично привабливий зовнішній вигляд.мебель италконцепт из массива ясеня меблі італконцепт з масиву ясена
Меблі з масиву ясеня найчастіше використовують для виготовлення меблів саме в спальну кімнату.
І крім практичних міркувань дана традиція має багатовікову історію. З давніх-давен вважається, що ясен має позитивну енергетику, сприяє розслабленню і заспокоєнню створюючи в приміщенні гармонійну атмосферу, а його кора, листя і плоди широко використовуються в народній медицині.
Якщо ж Ви захочете заглибитися в історичну міфологію пов’язану з ясенем то зможете дізнатися, що нарівні з могутнім дубом це дерево має захисні властивості і так само як і до дуба – до нього ставилися з глибокою повагою. Посаджений у дворі – ясен очищає простір навколо, неподпуская негативні вібрації. Завдяки цьому литовці, наприклад, називали його деревом праведників, вважаючи що саме під його тінню збираються Боги спускаючись на землю. А в скандинавської міфології Боги Один, Віллі і Ве створили з ясена чоловіка, а з вільхи – жінку.
Але будь-що ми не вірили, в народні перекази або науку, факт залишається фактом – кращого матеріалу по співвідношенню ціна-якість Ви не знайдете в наших широтах.
Меню